Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Νεκρή εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης από πολίτη μία χελώνα καρέτα καρέτα στην παραλία στο τέρμα λεωφορείων Αγ Νικόλαος. Στο σημείο έφτασαν μέλη της Ε.ΟΜ.Α.Κ και όχημα του λιμεναρχείου Ραφήνας. Σύμφωνα με το λιμενικό η πιθανή αιτία θανάτου της χελώνας ήταν ότι τραυματίστηκε από δίχτυα αλίευσης.



4 σχόλια:

  1. Xαίρομαι που δείχνετε ευαισθησία για τα ζώα. Προσπάθησα να συνδεθώ με τα αιτήματα της ιστοσελίδας του Δήμου Αρτέμιδας αλλά δεν τα κατάφερα, γιατί έχουμε πνιγεί από τα αδέσποτα. Γι αυτό σας επισυνάπτω τον πάρα κάτω σύνδεσμο που περιγράφει μια ιδέα του Δήμου Πρέβεζας περί αυτών για να το επικοινωνήσετε σε υπεύθυνο του Δήμου Αρτέμιδας που πιθανόν ξέρετε, μήπως και γίνει κάτι γι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα κάτι που μπορείτε να πείτε στους αρμόδιους που ίσως ξέρετε είναι κι αυτή η ιδέα που είχαν οι τούρκοι, ναι, οι τούρκοι, που πάνε με χίλια σε πρόοδο απ' ό,τι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ;olo paraleipo ton syndesmo, sygnomi
    http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5833:toyrkia-paradeigma-pros-mimisi-ta-eidika-spitakia-katafygia-gia-adespotes-gates&catid=34:catnews&Itemid=115

    ΑπάντησηΔιαγραφή